top of page
Zoeken

Met mijn neus in een tijdschrift

Wat ontzettend leuk om mijn passie te delen met de lezers van HET Nederlandse tijdschrift over alles wat Spanje te bieden heeft. In de papieren uitgave nr.3; Juli-September 2019 van het blad Espanje vertel ik over Radix in "Mi Pasión" Voor iedereen die weg is van de cultuur, het lekkere eten, de mensen, het fijne klimaat, de mooie en authentieke plekken en architectuur die er te vinden zijn.

In dit nummer vertel ik wat mijn passie is en hoe ik aspirerende kopers help om hun eigen plek te vinden in Barcelona. Het is zo ontzettend leuk en elke keer dat het lukt om een koper te begeleiden geeft het een enorme kick! Klant blij, ik blij.


Radix in tijdschrift
In het Espanje magazine vertel ik over mijn passie


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page